Doe mee

Lumens biedt maatschappelijke organisaties, sinds 2012, de mogelijkheid om tegen zeer laag tarief gebruik te maken van de flexwerkomgeving in haar kantoor aan de Don Boscostraat. Tegenwoordig telt het Social Lab meer dan 10 partners.

Wat levert het u op?
De centraal gelegen flexwerkomgeving is een inspirerende broedplaats waarin co-creatie wordt gestimuleerd en partners samen ideeën ontwikkelen. Door kantoorruimte te delen met andere maatschappelijke organisaties en de samenwerking op te zoeken krijgt u de kans gemeenschapsgeld effectiever te benutten en leveren we samen meer toegevoegde waarde voor onze klanten.

Het Nieuwe Werken
Het Nieuwe Werken is een moderne manier van werken die het mogelijk maakt om slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Het Social Lab biedt alle faciliteiten om te werken volgens ‘Het Nieuwe Werken’. Arbeidsplaatsen zijn flexibel ingericht om deze innovatieve manier van werken mogelijk te maken.

Overlegruimte reserveren
Het  Social Lab biedt haar partners de mogelijkheid om een ruimte te reserveren voor overleg of gesprekken met klanten.

Doe mee
Ziet u als maatschappelijke organisatie de meerwaarde om elkaar te versterken in het belang van de klanten in de sociale sector, dan bent u meer dan welkom. U kunt tijdens kantooruren flexibel terecht in ons kantoor aan de Don Boscostraat. Er is altijd wel een werkplek te vinden of iemand met wie u van gedachten kunt wisselen over uw ideeën of plannen. Neem voor meer informatie contact op met:

Social Lab – Franca van Griensven
Don Boscostraat 4
5611 KW Eindhoven
T 040 219 3344
Email: info@lumenswerkt.nl